1

Mirë se erdhët

Kompania Ital Granit Sh.p.k është kompani e cila ushtron veprimtarin në territorin e Kosovës respektivisht në qytetin e Prizrenit, kompania jonë është e specializuar për përpunimin e gurit dekorativ (Granitit – Mermerit), ku si produkte të gurit dekorativ mund të gjeni: Shkallë, Pllaka të kuzhinës  dhe Produkte të ndryshme të gurit dekorativ.

 

Shkallet

 Shkallë

 Kuzhina

Pllaka të Kuzhinës

Ndryshme

Dysheme

Vazhdo leximin...