Përshëndetje vizitor,

Për të kontaktuar me ne gjeni më poshtë disa të dhëna tona, apo na shkruani përmes kontakt formës së poshtme.

 
Kliko për ta zmadhuar

Adresa:
Rr. Ukë Bytyqi p.n
20 000 Prizren
Republika e Kosovës

E-mail:
info@ital-granit.com
comerciale@ital-granit.com
italgranit@yahoo.com

Web:
http://www.ital-granit.com
         
Tel:
+377 (0) 44 149931
+386 (0) 49 607654

Zyre:
+377 (0) 45 344301

Emri dhe Mbiemri  :  *
E-mail Adresa  :  *
Subjekti  :  *
Mesazhi  :  *